Leírás

Eladásra kínálok, Újpesten a Wolfner utcában, a Metrodom Panoráma lakóparkban, új építésű társasház -2. szintjén, egy dupla, egymás mögött elhelyezkedő, az alaprajzon P 015 és P 016 számmal jelölt, teremgarázs beállót.

A képeken a kék színű Toyota Yaris áll a beállón. Ez és a mögötte lévő hely eladó.
A két garázshely egy helyrajzi számon található és logikusan csak egyben vásárolható meg.

Közös költség 10 824 Ft. A parkolóházba történő belépést, beléptető kapuk biztosítják, melyhez két darab belépőkártyát biztosítunk. Szükség esetén további kártyák igényelhetőek az üzemeltetéstől.

A házban lakóknak elővásárlási joga van, ezért külső érdeklődő esetén, ki kell függeszteni a házban a szerződésben foglaltakat és a lakók élhetnek az elővásárlási jogukkal.
Egyébként már egy ideig ki volt téve, hogy a garázsok eladók, de nem született megállapodás, így valószínűsíthető, hogy nem fog senki élni ezzel a jogával, de meglátjuk.
Megvásárláskor foglalózni tudunk, majd a kifüggesztés után, amennyiben nem jelentkezik vevő a házból, akkor lehet kifizetni a maradék összeget és juthat tulajdonba a vevő.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Garázs részletei

Ár: 7 500 000 Ft
Méret: 24 négyzetméter
Azonosító: 10744505
Irodai azonosító: 367426
Cím: Budapest 4. kerület, Wolfner utca 6
Férőhely: 1 férőhelyes
Jelleg: egyedi

Így keressen garázst négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a garázsok
listáját
Válassza ki a megfelelő
garázst
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra